Piaggio scooters bij Auto's & Scooters in Veldhoven

Piaggio scooters, succesvol door de jaren heen

Zoekt u kwaliteit in combinatie met een echte Italiaanse uitstraling. Dan is het merk Piaggio op uw lijf geschreven. Piaggio is een grote Italiaanse producent van bromfietsen, scooters, motorfietsen en andere vervoermiddelen. Bekend zijn bijvoorbeeld ook de compacte bedrijfswagentjes van Piaggio op drie wielen. Je ziet ze overal in Italië, maar ook elders in de wereld rondrijden. In 1946 werd de eerste scooter door Piaggio gemaakt en die werd meteen een groot succes. In de jaren daarna is Piaggio steeds meer andere scooters gaan produceren, waardoor er nu een uitgebreide lijn aan modellen en types verkrijgbaar is. Piaggio is een erg populair scootermerk in Nederland en in de rest van Europa. Het Italiaanse scootermerk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en om de diversiteit aan scooter modellen.

Een scooter van Piaggio is eigentijds en altijd betrouwbaar

Wat veel mensen misschien niet weten is dat ook Vespa een onderdeel is van Piaggio. Meerdere scooter modellen van Vespa zijn onder de naam Piaggio op de markt gebracht. En ook andere bekende merken zoals Aprilia en het Oostenrijkse Puch zijn in de loop der jaren door Piaggio overgenomen. Op dit moment is Piaggio een van de belangrijkste producenten van scooters. Bekende scootermodellen van Piaggio zijn bijvoorbeeld de Fly en de Zip. De scooters van Piaggio hebben zich door de jaren heen bewezen als uiterst praktisch, betrouwbaar en volwassen. Ze zijn gemakkelijk, chique en eigentijds. De Italiaanse genen van deze scooters zie meteen in de styling terug. Een Piaggio scooter presteert geweldig onder vele omstandigheden. Deze scooters zijn uitstekend geschikt voor stadsverkeer, woon-werkverkeer, om mee naar school te rijden of gewoon om te ontspannen en recreatief rond te toeren. Bij Auto's & Scooters in Veldhoven hebben we regelmatig modellen van deze fantastische scooter in de showroom staan.

Piaggio assortiment

Foto:

Omschrijving:
Prijs:
Piaggio Zip 50

De Piaggio Zip 50 4T behoudt dezelfde kenmerken van zijn tweetakt-tweelingbroer als het gaat om uiterlijk en functionaliteit, maar hij heeft een extra voordeel: de geavanceerde, milieuvriendelijke eencilinder-viertaktmotor met tweeklepskop, waarmee deze scooter een verantwoorde keuze is als het gaat om uitlaatgasemissie.

€ 1.660,00

Piaggio Liberty 50
De Piaggio Liberty 50 vormt het instapmodel in de Liberty-serie. Hij is ook leverbaar in een sportievere S-versie en is alom bekend en geliefd om zijn elegantie, zijn lage gewicht en het slimme gebruik van techniek.

€ 2.399,00
Piaggio Liberty S 50

Je kunt de Piaggio Liberty S 50 het meest stoere lid van de Liberty-familie noemen, met zijn opvallende rode stiknaden in het zadel, de gepolijste velranden en de zwarte spiegels en bagage rek. Net als zijn broer heeft hij als kloppend hart de eencilinder-drieklepsmotor met i-get (italian Green Experience Technology).

€ 2.449,00