Een scooter van AGM

hét Nederlandse scootermerk

AGM scooters en schakelbrommers


Voor een echte Nederlandse scooter is AGM is al jarenlang het scootermerk. De scooters van AGM zijn zuinig en hebben een robuuste motor. Kiezen voor een scooter van AGM is dan ook een heel verstandige keuze. Het is bij uitstek een scooter die geschikt is voor allerlei gebruiksdoelen. Voor woon-werkverkeer of om snel even de boodschappen te doen. Maar deze scooter leent zich ook uitstekend voor langere ritten. Bijvoorbeeld om lekker rond te toeren en de omgeving te verkennen. AGM levert vele modellen scooters en schakelbrommers. AGM verdiept zich in de wensen van de scooterrijder en er is dan ook een geschikt type scooter voor iedereen. Van praktische scooters voor in de stad en stoere sportscooters tot de klassieke retro scooters. Kiest u voor een scooter van AGM, dan kiest u voor genieten en zonder zorgen scooter rijden.

Een regelmatig wisselend aanbod 


AGM heeft een brede scala aan modellen die ze allemaal zelf hebben ontwikkeld. Auto's & Scooters heeft een steeds wisselend aanbod van de scooters van AGM in het assortiment. Er zijn regelmatig verschillende types en modellen beschikbaar. AGM scooters en schakelbrommers zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Alle types voldoen aan de huidige strenge milieu eisen en ze zijn uitgerust met accessoires waarover is nagedacht. Deze scooters en schakelbrommers met hun fantastische design zijn bovendien zuinig in het gebruik en goedkoop in het onderhoud. Uiteraard kunt u na de aanschaf van een AGM ook voor accessoires en onderhoud bij Auto's & Scooters terecht.

AGM assortiment

Foto:

Omschrijving:

Prijs:

AGM Brash50
Een absolute topper is de AGM Brash50! Vol zelfvertrouwen zul je over de wegen rijden met deze kleine variant van AGM Supreme. Sta gedurfd en elegant.

€ 1.199,00

AGM Joy
Uitstraling en betrouwbaarheid geven de Joy het vertrouwen voor veel fijne kilometers. De chique kleuren en strakke afwerking zorgen voor veel bekijks en met de vele chromen onderdelen is de Joy altijd het onderwerp van gesprek. Geniet van het leven, Rij AGM.

€ 1.499,00

AGM New Flash
De AGM New Flash scooter met ronde vormen, chroomaccenten en retro styling. Door zijn compacte afmetingen is het een stadscooter bij uitstek.

€ 1.349,00

AGM Qube
Wil je genieten van de vrijheid met op een fantastische scooter met LED, strakke lijnen en fantastisch rijgedrag, dan is de AGM Qube het model voor jou! Verkrijgbaar in 25km/uur en 45km/uur in de kleuren grijs en mat zwart.

€ 1.599,00

AGM R8
De AGM R8 heeft een metamorfose ondergaan en is met zijn vernieuwde kleurenpalet een lust voor het oog. Een sportieve scooter met een volwassen uitstraling is hoe de nieuwe R8 het beste omschreven kan worden.

€ 1.649,00

AGM Black Edition
De AGM Retro Black Edition scooter kenmerkt zich door een stoere uitstraling, met matzwarte kapdelen gecombineerd met glanzend zwarte delen.

€ 1.649,00

AGM Retro
Geen enkele scooter geniet zo’n grote populariteit als de Retro. Zijn brede chromen stuur en grote chromen koplamp zijn de grootste stijlelementen en door een groot scala aan kleuren vindt iedereen zijn of haar Retro.   ...

€ 1.449,00

AGM Retro Pimpstyle
De AGM Retro Pimpstyle scooter met chromen valbeugel, adelaar en sierstrip op het voorspatbord is voor wie de Retro net niet stoer genoeg is.

€ 1.549,00
AGM Retro Pimpstyle Plus

De Retro Pimpstyle in het kwadraat. Dat is zo’n beetje de Retro Pimpstyle Plus. Deze is nog eens uitgebreid met chromen carterdeksel, voet- en hielplaten en op de koplamp een chromen wimper.

€ 1.649,00

AGM SP50

De AGM SP50 scooter is trendy, hip maar vooral compact en zuinig. Zijn betrouwbare 4-takt techniek is goed voor vele kilometers woon-werk-verkeer.

€ 1.349,00

AGM Star50

De AGM Star50 scooter is als een vallende ster, elke keer mag je een wens doen. Door zijn 10 inch wielen en compactheid prettig te besturen.

€ 1.349,00

AGM Supreme
De AGM Supreme. Ja, je zult worden gezien op deze ultieme scooter. Perfect rijgedrag, uitstekend motorblok en de looks waarover gepraat wordt.

€ 1.899,00

AGM Swan
Klassiek, compact en helemaal van deze tijd. Zo kunnen we de nieuwe Swan het beste omschrijven. Zijn vloeiende elegante lijnen in combinatie met de zuinige 4-takt motor maken de Swan tot een ideaal vervoermiddel voor vele plezierige ritten.

€ 1.449,00

AGM Veterano
Deze klassieke scooter is voorzien van 12 inch wielen en een groot zadel voor extra rijcomfort. Daarnaast brengen de white wall banden en de chromen accenten in combinatie met de LED knipperlichten en LED dagrijverlichting nostalgie en moderne tijd bij elkaar.

€ 1.699,00

AGM VX50
De trendy AGM VX50 scooter met klassiek en gracieus voorkomen maakt hem tot echte blikvanger. Leverbaar in 25 km/h en 45 km/h uitvoering.

€ 1.474,00

AGM VX50 Upgrade
Het klassieke en gracieuze voorkomen van de VX50 maken deze scooter tot een echte blikvanger. Leverbaar in chique glanzende kleuren en in stoere matte tinten. Uiteraard is deze trendy scooter leverbaar in 25 km/h en 45 km/h uitvoering.

€ 1.579,00

AGM VX50 Plus
De trendy AGM VX50 scooter met klassiek en gracieus voorkomen is er nu met 12 inch wielen en sterkere 3B3 blok. Leverbaar in 25 km/h en 45 km/h uitvoering.

€ 1.799,00

AGM VX50S
Steel de show met de AGM VX50s scooter. Je herkent hem zoals vanouds aan de sportieve, vierkante koplamp. Daarnaast is de VX50s ook voorzien van een dubbel zadel met de bekende zwarte accenten.

€ 1.679,00

AGM VX50S Upgrade
Steel de show met de AGM VX50s scooter. Je herkent hem zoals vanouds aan de sportieve, vierkante koplamp. Daarnaast is de VX50s ook voorzien van een dubbel zadel met de bekende zwarte accenten.

€ 1.679,00

AGM Retro 125cc
De AGM Retro 125cc motorscooter is het ultieme wapen in de strijd tegen de files en parkeerproblemen. Ideaal voor in de stad en net daarbuiten.

€ 1.713,00

AGM Retro Pimpstyle 125cc

De Retro Pimpstyle 125cc motorscooter is het ultieme wapen in de strijd tegen de files en parkeerproblemen. Bovendien is de Retro 125cc ook een heerlijke motor om een flinke toertocht op te maken. De Retro Pimpstyle 125cc is extra uitgevoerd met chromen valbeugel, adelaar en sierstrip op het voorspatbord. Ideaal voor bezitters van het A1 rijbewijs.

€ 1.820,00